Контактирајте нè на:
Одберете јазик:
Следете нè на

Знаци и симптоми

Можно е да имате истекување-дефект на водоводната мрежа доколку:

  • Слушате континуиран звук на вода (како тоалетно казанче што се полни) кога ништо не е вклучено.
  • Состојбата на вашиот водомер се менува дури и кога воопшто не користите вода
  • Вашата сметка за вода се зголемила во период од неколку недели или месеци.(Направете споредба на вашите сметки од месец за месец.)
  • На ѕидовите или подовите од вашиот стан/куќа, канцеларија забележувате водени, сунѓерести, влажни или обезбоени места и покрај тоа што знаете дека ништо не се истурило.
  • Можете да забележите влажни места на подот или на ѕидовите каде што се наоѓа внатрешната водоводна инсталација
  • Во темелите на вашата зграда има пукнатини, вегетацијата расте нерамномерно или почвата се поместува без некоја очигледна причина

ЗА ТОЧНО И ПРОФЕСИОНАЛНО ОТКРИВАЊЕ НА ДЕФЕКТИ И ЗАШТЕДА НА ВОДА И ПАРИ