Контактирајте нè на:
Одберете јазик:
Следете нè на

Уреди за заштеда на вода

Аквасеив е вашиот прв избор во намалување на нерационалната потрошувачка на вода во градинки/училишта/универзитети, болници, државни и општински институции, воени објекти, трговски центри, индустриски и комерцијални објекти, стамбени згради, индивидуални куќи и станови. Нудиме решенија за регулирање на потрошувачката и заштеда на вода во јавни и приватни тоалети, бањи и кујни (чешми, писоари, тоалетни казанчиња). Програмите за за заштеда на реалната потрошувачка на вода истовремено овозможуваат и спречување на несакани истекувања од чешми и казанчиња.

Со инсталирање на уредите од програмата на Аквасеив, вашите постојни чешми и кaзанчиња ги претворате во најдобри уреди за заштеда на вода од 48% до дури 84%. 

Тип 1: Чешми (отварање и затварање со притискање)

Спречете го пренесувањето на зарази и бактерии со тоа што нема да ја допирате рачката од чешмата. Отворањето и затворањето ќе го правите со едноставно пристискање на уредот за заштеда на вода.

  T 610

 • Отварање и затварање на чешмата со еден допир
 • Заштеда на вода од 48% до 84%
 • Погодно за во секој стан/куќа (купатило, кујна), канцеларија
 • Спречува пренесување на бактерии со тоа што не треба да ракувате со рачката на чешмата

Тип 2: Чешми со автоматско затварање

  HP 285

 • Автоматско (временско) затварање
 • Време на подесување (2-10 сек)
 • Заштеда на вода од 48% до 84%
 • Можност за заштита од кражба
 • Погодно за јавни институции, болници, ресторани, фабрики
 • Спречува пренесување на бактерии

Чешми на еден допир

        

 • Хигиенски
 • Заштеда на вода
 • Без напојување
 • Евтино
 • Трајно
 • Едноставна монтажа
 • Помалку наслаги
 • Без одржување
 • Анти- Вирус

Казанчиња

   

Користењето на уредите за заштеда на вода во казанчињата, кои се инсталираат на постојната арматура, ја намалува потрошувачката на вода до 50%. Количината на вода се регулира со времето на притискање на рачката/копчето. Дополнително, уредот не дозволува заглавување на пловакот и континуирано истекување на вода.

ЗА ТОЧНО И ПРОФЕСИОНАЛНО ОТКРИВАЊЕ НА ДЕФЕКТИ И ЗАШТЕДА НА ВОДА И ПАРИ