Контактирајте нè на:
Одберете јазик:
Следете нè на

Аквасеив-официјален партнер на Utilis Israel Ltd за Македонија Косово, Албанија и Србија

Со задоволство можеме да објавиме дека Аквасеив стана официјален партнер на Utilis Israel Ltd (http://utiliscorp.com/ ) за Македонија, Косово и најголемите претпријатија во Србија и Албанија.

ДЕФЕКТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ЛОЦИРААТ ОД ВСЕЛЕНА.

 

 Со помош на технологијата што се користи за откривање на вода на други планети, Utilis ги анализира сателитските снимки за откривање на дефекти и Неприходна вода. Резултат? Одеднаш лоцирање на многу дефекти на површина што опфаќа илјадници квадратни километри. Истекувањатата-дефектите се прикажани во едноставни ГИС извештаи, вклучувајќи локација на дефектите на улица, голема прецизност, и заштеда на значителен труд поврзан со пронаоѓање на истекувањата со достапните методи.

ЗА ТОЧНО И ПРОФЕСИОНАЛНО ОТКРИВАЊЕ НА ДЕФЕКТИ И ЗАШТЕДА НА ВОДА И ПАРИ