Контактирајте нè на:
Одберете јазик:
Следете нè на

Клиенти

Владини агенции и институции

 • Министерство за образование и наука на РМ
 • Министерство за внатрешни работи
 • Агенција за цивилно воздухопловство
 • Државен завод за статистика
 • АД Елем Подружница Енергетика Скопје
 • Народна Банка на РМ
 • Централна лабораторија за животна средина МЖСПП
 • Биро за судски вештачења-Скопје
 • КПУ Затвор Тетово
 • ЈП Македонија пат
 • Германска Амбасада Скопје
 • Швајцарска Амбасада Скопје
 • Нато База (КФОР), Призрен, Косово

Болници, училишта, универзитети

 • Универзитет на Југоисточна Европа-Тетово
 • Државен Студентски Центар-Скопје
 • Државен Студентски дом-Пелагонија, Скопје
 • ЈЗУ Универзитетски стоматолошки клинички центар Св. Пантелејмон
 • ЈЗУ Здравствен дом Ростуше
 • Универзитетска клиника за очни болести
 • ЈУ Центар за рехабилитација на деца и младинци Скопје
 • Педагошки факултет-Скопје
 • Факултет за ликовна уметност-Скопје
 • Младински културен центар
 • Национална Установа Центар за култура Трајко Прокопиев Куманово
 • Институт за Земјотресно Инженерство и Инженерска Сеизмологија
 • ОУ Блаже Конески, Скопје
 • ОУ Гоце Делчев, Гостивар
 • ОУ Петар Мусев, Богданци
 • ЈОУДГ “Фидани” - Скопје

Општини/комунални претпријатија за водоснабдување

 • Општина Чаир
 • Општина Карпош
 • Јавно претпријатие за комунални дејности "Маврово"-Маврови Анови
 • Јавно претпријатие "Комуналец"-Неготино
 • Јавно претпријатие за комунални дејности "Комуналец" Струмица
 • Јавно КОмунално претпријатие "Комуналец" Пехчево
 • Јавно претпријатие Стрежево-Битола

Индустриски и комерцијални капацитети

 • Пивара Скопје АД
 • Македонски Телеком АД Скопје
 • Скопски Саем
 • ТИТАН Цементарница Усје АД Скопје
 • ТИТАН АНТЕА Албанија
 • Алкалоид АД Скопје
 • Реплек АД Скопје
 • Тутунски комбинат Прилеп
 • АрцелорМитал
 • Макстил
 • Фени индустрис Кавадарци
 • Џонсон Мети 
 • Скопски Пазар АД Скопје
 • ТАВ Македонија ДООЕЛ Аеродром Александар Велики
 • Технички гасови Скопје
 • Ски Центар Заре Лазаревски - Маврово
 • Новатек
 • Гранит
 • Кроација Осигурување
 • ЖАС Групација
 • НГХ
 • Алекспром
 • Карат-М
 • Нова интернешнал скулс
 • Миркат
 • Анго ДООЕЛ
 • Олимпиа Моторс ДООЕЛ
 • Аутомобиле СК
 • БЕГ
 • Макотекс Експорт-Импорт АД Скопје
 • Ариљеметал ДОО
 • Грин Хаус Скопје
 • Њујоркер Македонија ДООЕЛ
 • Завар Компани
 • Хаусмајстор Домување
 • Хаузмајстор Плус
 • Тау Цети
 • Либра Консталтинг
 • Хелиум
 • Дени интернационал

Хотели и трговски центри

 • Веропулос Дооел - Скопје
 • Македонијатурист
 • Хотел ВИП
 • Хотел Арка
 • Њу Стар Хотел
 • Тинекс
 • Рептил Маркети

Компании за водоинсталатерски услуги и изведување на водоводна мрежа

 • Енерговод МБД
 • Баџак инженеринг
 • Аквамонт Велес
 • Еуро Груп Баи ДООЕЛ

Инженери-консултанти

 • AHT Group AG
 • Хидро-Енерго Инженеринг-Скопје
 • SGI INGENIERIE S.A. - SUISSE
 • Геинг Кребс унд Кифер
 • Регионален Центар за животна средина (REC)
 • Налас
 • Aquasan
 • SebaKMT

ЗА ТОЧНО И ПРОФЕСИОНАЛНО ОТКРИВАЊЕ НА ДЕФЕКТИ И ЗАШТЕДА НА ВОДА И ПАРИ