Контактирајте нè на:
Одберете јазик:
Следете нè на

Висока сметка за вода?

Можно е да имате дефект на водоводната инсталација! Дали вашите сметки се повисоки од очекуваното или неодамна се зголемиле?

Неоткриеното истекување од водоводната инсталација може да го чини потрошувачот илјадници денари, а водата неискористена се губи во земја. Најголемиот дел од истекувањата се случуваат под земја и не се манифестираат визуелно на површината. Откривањето на дефектите на водоводните инсталации помага во управување со трошоците на вода и потенцијалната штета на имотот како резултат на дефекти на внатрешната водоводна инсталација.

ЗА ТОЧНО И ПРОФЕСИОНАЛНО ОТКРИВАЊЕ НА ДЕФЕКТИ И ЗАШТЕДА НА ВОДА И ПАРИ